EL dissabte 20 d’octubre de 2012 Compromís per…

EL dissabte 20 d’octubre de 2012, Compromís per València, va organitzar una jornada d’ocupació verda que es va celebrar al CCC Octubre.
La va presentar Joan Ribó, portaveu de Compromís per València. La va coordinar i moderar Carles Porcel.

Com a ponents van estar:

  • Llorenç Serrano, secretari confederal de CCOO de Medi ambient. Va explicar alguns dels estudis que ISTAS va el·laborar sobre com fomentar l’ocupació verda en alguns sectors: rehabilitació energètica d’edificis, energies netes, etc.
  • Joan Antoni Gutiérrez, consultor que ha col·laborat amb l’Ajuntament de Terrassa en l’implementació dels agents energètics, que han ajudat a edificis municipals a l’estalvi energètic, a través de l’aïllament tèrmic, de l’eficiència energètica, etc.
  • Juan Valero, administrador de Maderas Nobles [actualment té una denúncia per administració negligent].

EL valor que van aportar, especialment Joan Antoni Gutiérrez i Juan Valero, és que van descriure com fomentar l’ocupació verda en casos concrets.

Si vols la gravació de la jornada te la pots baixar en MP3 en https://www.dropbox.com/sh/z2izrtvtnknquip/7lY8LeEMq5. Quan entres a dalt a la dreta trobaràs una opció que posa “Descargar>Descargar como .zip”. Recorda que s’ha de descomprimir. Si no tens un descompressor, te’l pots baixar ací http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:WinRAR.

Per una altra banda et propose veure el vídeo d’Aitor Urresti, de la jornada sobre prospectives al País Vasc d’ ocupació verda que van organitzar els companys de EQUO Euskadi https://www.youtube.com/watch?v=-QlcGw1P5qE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.